Neler Yeni

Mağdurlar Platformu

Mağdurlar Platformuna Hoş Geldiniz!
Yaşadığınız mağduriyetler ile ilgili paylaşımlar yapabilir, sorularınızı sorabilirsiniz.

Forum Kuralları

Forumdan uzaklaştırılmamak için kuralları okuyunuz ve kurallara uygun hareket ediniz.

Öneri & Şikayet

Daha kaliteli ve güvenli bir ortam için forum hakkında öneri ve şikayetlerinizi bize iletin.

İfşalar

Mağdur olmamak için ifşa bölümünü düzenli olarak takip ediniz ve belirtilen kişilere dikkat ediniz.

Hapis Cezası Aldım

Kader Mahkumu

Yeni Üye
Banka hesabı kiraladım, 3 ayrı soruşturma açıldı.

Bi tanesi bitti. 158-f/1 'den 4 yıl 2 ay 30 bin adlı para cezası aldım.

Sizce istinafa gideyim mi yoksa cezamı çekeyim mi?
Cezayı nasıl çekerim onu da bilmiyorum, kaç gün yatarım bilen var mı? Ya da avukat olan?

İstinafa gidecek parada yok.

Law

Kurucu
Yönetici
banka hesabı kiraladim 3 ayrı soruşturma açıldı bi tanesi bitti 158-f/1den 4 yıl 2 ay 30 bin adlı para cezası aldım sizce istinafa gideyim mi yoksa cezami çekeyim mi cezayı nasıl çekerim onuda bilmiyorum kaç gün yatarım bilen varmı yada avukat olan istinafa gidecek parada yok

Öncelikle geçmiş olsun.
Barodan avukat talebiniz olmamış mıydı?

Kader Mahkumu

Yeni Üye
Öncelikle geçmiş olsun.
Barodan avukat talebiniz olmamış mıydı?
Sordum onu da, mahkemeyi kaybeden taraf avukat parasını öder demişlerdi, barodaki çalişan kişi, ben de girmedim, para yok zaten, bir de o çıkmasın diye. 14 Günlük sürem varmış.

Law

Kurucu
Yönetici
Sordum onu da, mahkemeyi kaybeden taraf avukat parasını öder demişlerdi, barodaki çalişan kişi, ben de girmedim, para yok zaten, bir de o çıkmasın diye. 14 Günlük sürem varmış.

O zaman yatardan başka çare yok maalesef. Adliyeden bilgi alabilirsin ancak.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6